Zien wat er beschikbaar is voor gebruikte auto kopen

Iedereen jonger dan 30 misschien niet beseffen hoeveel dingen zijn veranderd rond gebruikte auto kopen. Voor degenen die zijn Millennials of jonger, hebben we deze gebruikte auto kopen en toen en nu gemonteerd, zodat u ten volle kunt waarderen hoeveel gemakkelijker je leven is deze dagen als het tijd is om uw volgende gebruikte auto verkopen

Zien wat er beschikbaar is voor gebruikte auto kopen

Als je in je huidige auto rijdt en hij maakt vreemde geluiden of rijdt niet goed, denk je misschien dat het tijd is om rond te kijken voor een goede deal voor een gebruikte auto. Hier is de toen/nu verdeling over wat er beschikbaar is als je aan het winkelen bent voor een tweedehands auto:

THEN: Ten eerste, zou je je trouwe telefoonboek (als je zelfs weet wat een van die is) en ga naar de gele pagina’s en vind de sectie met autodealers. Dan zou u een lijst opschrijven van degenen die u het meest interesseren (ja, op een stuk papier met pen of potlood). Je zou zelfs kunnen bellen met je vaste telefoon (ja, mensen konden nog steeds bellen voordat er mobiele telefoons waren) om een gevoel te krijgen van wat ze hebben op het perceel voor gebruikte auto’s. Dan zou je in je auto moeten stappen en naar al die verschillende dealers rijden, uitstappen en over het terrein lopen om te zien wat er beschikbaar is. Klinkt als een hoop werk, toch? Dat was het ook! Het was zelfs een standaardprocedure om enkele dagen uit te trekken om alleen maar rond te rijden en een idee te krijgen van wat je opties waren. Gekkenwerk!
NU: Nu hoeft u alleen nog maar uw favoriete apparaat met internetverbinding te gebruiken, of dat nu uw desktop, laptop, tablet of smartphone is. Typ een paar woorden in uw favoriete zoekmachine en blader door de aanbiedingen van tweedehands auto’s bij u in de buurt, of ergens anders als u daar zin in had. U kunt gemakkelijk zien wat er beschikbaar is vanuit het comfort van uw bank, bed, of zowat overal anders als je wilt. Hier bent u het lezen van dit artikel, en alles wat je hoeft te doen is klik op een link om direct worden genomen om de Auto City inventaris pagina op onze website. Alle 200+ auto’s die we beschikbaar hebben staan daar. Maar het is nog beter dan dat. U hoeft niet alleen naar beneden scrollen door al die aanbiedingen, je hebt allerlei manieren vermeld aan de linkerkant van de pagina om ze te filteren. Als u uw budget kent, kunt u alleen de auto’s in een bepaalde prijsklasse bekijken. U kunt ook filteren op merk, model, bouwjaar, carrosserietype, kenmerken, MPG stad, MPG snelweg, brandstoftype, transmissie en kilometerstand. Verbazingwekkend! Tenzij u persoonlijk door het proces van het kopen van een tweedehands auto in het pre-telefoon, pre-internet tijdperk bent gegaan, is het moeilijk om de enorme kracht van de informatie die u binnen handbereik heeft te waarderen.

Gemoedsrust over veiligheid en kwaliteit van het voertuig

Iedereen die een tweedehandsauto koopt, wil er zeker van zijn dat het een veilige, kwaliteitsauto is die geen ongeluk heeft gehad, niet is overstroomd of door een andere natuurramp is getroffen, en goed is onderhouden. Hier is de toen/nu verdeling van het krijgen van die gemoedsrust bij het kopen van een tweedehands auto:

THEN: Als je elke dealer persoonlijk bezocht, liep je rond en bekeek je de auto’s die je interesseerden. Er kan een verkoper over je schouder hangen die je vertelt dat het zo’n geweldige auto is (natuurlijk, het waren allemaal geweldige auto’s), maar het was echt aan jou om dat uit te zoeken. Je kon de banden natrappen (ja, dat was vroeger echt een ding), vragen of je onder de motorkap mocht kijken, en natuurlijk een proefrit maken. Maar tenzij je een autokenner was, had je geen enkele manier om de echte kwaliteit van het voertuig te kennen. Je zou hem naar een betrouwbare monteur moeten brengen en die betalen om hem een grondige beurt te geven om zeker te weten of de auto in goede staat was of niet.
NU: Maar vandaag de dag geven de meeste dealers u gratis een rapport van de autogeschiedenis – en als ze dat niet doen, beschouw dat dan als een rode vlag! Dankzij bedrijven zoals CARFAX, auto verkopen, en anderen, is het gemakkelijker dan ooit om een aantal van de belangrijkste veiligheids- en kwaliteitsgegevens te weten te komen over een tweedehandswagen die bij een dealer te koop wordt aangeboden. Zijn deze rapporten perfect? Nee, maar ze zijn een stuk beter dan wat er vroeger beschikbaar was, wat bijna niets was. Een goed voertuig geschiedenis rapport zal u vertellen of de auto ooit is geweest in een ongeval, als het ooit was totalisator of had een berging titel op een bepaald punt, en soms heeft zelfs een fatsoenlijke record van service en onderhoud dat is uitgevoerd op het voertuig. Waar de geschiedenis van het voertuig rapporten zijn minder waarschijnlijk in het spel komen is gebruikte auto kopen van particuliere verkopers, dat is waarom in deze gevallen raden wij u nog steeds aan om het te laten controleren door uw vertrouwde monteur voordat u het koopt.

Beslissen wat voor soort auto te kopen

Een ding dat altijd nuttig is om over na te denken voordat u een tweedehands auto gaat kopen, is wat u echt wilt. Sommige mensen zijn helemaal verknocht aan een specifiek merk en/of model. Anderen zijn meer open-minded en weten niet echt te beslissen wat ze willen. Hier is het toen en nu van hoe mensen gaan over het beslissen wat voor soort gebruikte auto te kopen: